PRIVACY POLICY

OVER HOE WIJ MET JOUW GEGEVENS OMGAAN

 

Ontwerp Brouwerij respecteert de privacy van de bezoekers en zorgt er voor dat de persoonlijke informatie vertrouwelijk behandeld wordt. Dit gebeurt zoals de verschillende wetgevingen WBR / AVG / GDPR van ons vragen.

 

FORMULIEREN

 

Boven de verschillende formulieren staat het doel van een formulier. Deze gegevens worden alleen daar voor gebruikt. Wanneer je een formulier invult op onze website zullen de gegevens naar ons gemaild worden. De gegevens worden vervolgens door ons in ons CRM systeem handmatig opgeslagen. Deze gegevens zullen zo lang worden bewaard als dat in onze ogen nodig is. Ze zullen niet voor andere (marketing) doeleinden worden gebruikt of aan andere partijen worden verschaft.

 

GOOGLE ANALYTICS

 

Wij maken gebruik van Google Analytics. Die houden bij welk IPadres onze website bezoekt en wat dit IP-adres op onze websitem doet. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Lees het privacy- beleid van Google Analytics voor meer informatie.

 

SOCIALE MEDIA

 

Om onze website ook op Facebook te promoten hebben wij een Facebook pixel op onze website. Als je onze website bezoekt kan het zijn dat je vervolgens onze advertentie op Facebook te zien krijgt. Tevens is het mogelijk om bepaalde delen van de website (onze blogs) via Facebook, te delen. Lees de privacyverklaring van Facebook voor meer informatie.

 

NIEUWSBRIEF

 

Onze nieuwsbrief wordt gemaakt om onze klanten en belangstellenden te informeren over marketing trends, informatie over Ontwerp Brouwerij en leuke nieuwtjes. Deze wordt alleen naar u verstuurd wanneer je hier toestemming voor gegeven heeft.

 

RECHT OP INZAKE CORRECTIE OF VERWIJDERING VAN DE GEGEVENS

 

Indien je klant van ons bent of indien je gegevens bij ons hebt achtergelaten kan een verzoek tot inzage ingediend worden. Vervolgens kan je op deze gegevens een correctie laten toepassen of deze gegevens door ons laten verwijderen. Wanneer je een dergelijk verzoek wilt doen dan door ons schriftelijk op de hoogte stellen.

 

Stuur de aanvraag dan naar het volgende adres.

 

Ontwerp Brouwerij

Tosca 6

2926PK Krimpen aan den IJssel

 

AANPASSINGEN

 

Wij hebben het recht om deze privacy policy aan te passen. Dat gebeurt dan op de website www.ontwerpbrouwerij.nl

 

DATALEK

 

In het geval dat er vanuit ons een datalek ontstaat zullen wij deze zo snel mogelijk melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Mocht u na het lezen van de disclaimer, nog vragen, opmerkingen of klachten hebben dan kunt u schriftelijk, telefonisch of per e-mail contact opnemen met:

 

Ontwerp Brouwerij

Tosca 6

2926PK Krimpen aan den IJssel

©2023 ONTWERP BROUWERIJ | PRIVACY POLICY