SPRAKELOOS

 

Ik ga dit keer niet veel vertellen over het project zelf. De plaatjes spreken voor zich. Hoe ik aan deze klant kom is veel belangrijker. Zo'n 2 jaar geleden leerde ik Sandra van Welzen kennen bij ZZP Krimpenerwaard. Zij was sinds kort voor zichzelf begonnen en had een logo nodig. Ze was bezig om haar papieren te halen om met een drone te vliegen. Ze was zo blij met het logo dat ik voor haar gemaakt had, dat ze me een tijdje later vertelde dat ze stiekem mijn naam had doorgegeven voor een afspraak met haar oude werkgever.

 

Geen enkel probleem natuurlijk. Het ging ook niet om de minste namelijk : Voeks - de Shell pensioenvereniging. Samen met Sandra en haar team zijn we een heel traject ingegaan om Voeks nieuw leven in te blazen. Nieuw logo, magazine, website, gadgets, you name it... Voor al die eikels die beweren dat zzp'ers alleen maar komen halen en niets brengen bij een netwerkclub : eat your heart out!

 

Helaas kreeg ik april 2020 het bericht dat Sandra was overleden aan de gevolgen van Corona. Sprakeloos. Sandra was zo'n lieve vrouw die zo postief in het leven stond. Dat zij er niet meer is kan ik me soms nog steeds niet voorstellen. Mijn werkzaamheden voor Voeks gaan door maar Sandra is er niet meer. Onvoorstelbaar. Toch denk ik nog altijd aan haar als ik met een nieuw Voeks magazine bezig ben en ben ik haar nog altijd dankbaar.

©2023 ONTWERP BROUWERIJ | PRIVACY POLICY